Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Jocuri în timp real

Jocuri în timp real (RTG), un furnizor care operează sub politica de „a lua în serios jocurile de noroc”, alege să se concentreze în întregime pe dezvoltarea de jocuri de cazino online de înaltă calitate și să lase problemele de conformitate în seama licențiaților săi. Deoarece licențiaților RTG li se oferă, de asemenea, multă libertate de a modifica produsul software al furnizorului după conținutul inimii lor, fiecare cazinou RTG se află într-o clasă proprie în ceea ce privește bonusurile, structura plăților și promoțiile.

Scurt Istoria RTG

RTG a fost înființată la Atlanta, Georgia în 1998. Chiar de la început, furnizorul s-a bucurat de o mare reputație și este foarte popular printre jucătorii de cazinou online. RTG a fost una dintre companiile care s-au îndepărtat din SUA și s-au stabilit în Costa Rica după ce guvernul SUA a adoptat Legea privind aplicarea ilegală a jocurilor de noroc pe internet (UIGEA). Pentru a fi în siguranță, o serie de furnizori, operatori de site-uri de jocuri de noroc online, procesatori de plăți și alte companii legate de industria jocurilor de noroc online au părăsit piața din SUA.

Hastings International, care are sediul central. în Antilele Olandeze, a achiziționat Real Time Gaming (RTG) în 2007.

Caracteristici software RTG

✓  Cazinourile RTG sunt foarte populare în SUA pur și simplu pentru că RTG este cel mai puțin deranjat de conformitate. Prin urmare, licențiații săi sunt liberi să opereze chiar și în jurisdicții gri, cum ar fi SUA. Din acest motiv, majoritatea cazinourilor online care acceptă jucători din SUA sunt cazinouri online bazate pe RTG.

✓  Jucătorii pot juca la cazinourile RTG în două moduri — fie pot descărca software-ul de jocuri de cazinou de pe desktop. computere sau jucați la cazinoul Flash. Recent, RTG a lansat o serie de jocuri care sunt compatibile cu smartphone-uri și tablete.

✓  Cazinourile RTG sunt libere să-și creeze propriile oferte de bonus, cluburi VIP și promoții. Fiecare cazinou RTG are propriul procentaj de plată pentru jocuri precum video poker și sloturi. Deoarece RTG nu controlează de fapt niciunul dintre licențiații săi, jucătorii ar trebui să fie atenți atunci când selectează cazinourile RTG. Unele dintre ele s-ar putea dovedi a fi cazinouri necinstite.

Jocuri RTG

RTG oferă un portofoliu interesant de jocuri de masă online, video-pokeruri online, sloturi online, jocuri progresive și jocuri de specialitate . RTG este renumit pentru colecția sa de jocuri de video poker, care include variante cu o singură mână, trei mâini, zece mâini, 52 de mâini și 100 de mâini. Aceasta înseamnă că jucătorii de la cazinourile RTG pot juca până la 100 de mâini de jocuri de video poker, cum ar fi Deuces Wild, Bonus Poker și altele simultan.

RTG este, de asemenea, acasă la sloturi cu jackpot progresiv, cum ar fi Jackpot Piñatas și Milioanele aztecilor. Deoarece aceste jocuri progresive au un jackpot comun, pariurile plasate pe ele pot duce la jackpot-uri incredibil de mari. În dezavantaj, atingerea jackpot-urilor progresive ale RTG nu este la fel de ușoară precum atingerea anumitor jocuri progresive lansate de NetEnt, Microgaming și Playtech. Seria reală de sloturi de la RTG este populară deoarece prezintă jackpot-uri progresive cu mai multe niveluri.