Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Cardurile de credit, debit și preplătite

Cardurile Amex

Introducere:

American Express este o firmă de servicii financiare care există de mai bine de un secol și oferă o serie de produse și servicii financiare pe tot globul. Brandul este denumit în mod popular Amex și unul dintre serviciile sale principale este cardurile de debit și de credit. Amex este extrem de populară în Statele Unite (SUA) și se estimează că procesează aproape 24% din toate tranzacțiile cu cardul de credit care au loc în SUA  

Există, de asemenea, un număr de birouri Amex din întreaga lume care emit carduri de debit și credit către clienți, făcând cardurile Amex unul dintre cele mai recunoscute și populare carduri după Mastercard și Visa. Există o serie de cazinouri online care acceptă carduri Amex și, de obicei, au sigla Amex afișată pe pagina lor de procesare a plăților.

Beneficii

✓  Carduri diferite.:  Amex emite o varietate de carduri de debit și de credit în funcție de cerințele pieței, ratingul de credit și cantitatea de economii personale, împreună cu scopul principal al utilizării cardului. Unele dintre diferitele tipuri de carduri sunt Cardul Premier Rewards Gold de la American Express, Cardul de credit Amex Everyday, Cardul Blue Cash Everyday de la American Express, Cardul Platinum de la American Express, Cardul de credit Starwood Preferred Guest de la American Express și Gold Delta SkyMiles. Card de credit.

Toate aceste carduri Amex pot fi folosite la cazinourile online care acceptă carduri Amex, cu condiția ca acestea să nu aibă debit și limitele de credit să nu fi fost epuizate.

✓  Securitate: Jucătorii care își folosesc cardul Amex la un cazinou online trebuie să se asigure că joacă pe un site de cazinou online licențiat și reglementat. Acest lucru se datorează faptului că cazinourile online reglementate folosesc tehnologii de criptare robuste și adoptă, de asemenea, cea mai recentă securitate cibernetică pentru a se proteja de atacurile DDoS. Utilizarea unui card Amex la un cazinou fără licență poate fi foarte riscantă, deoarece atât informațiile private, cât și cele financiare pot fi compromise în orice moment.

✓  Extrae bancare: Amex va genera extrase lunare de debit și card de credit fie digital, fie trimise pe hârtie. Jucătorii de cazinou online își pot reconcilia oricând depozitele de cazinou online cu extrasele lor bancare pentru a vedea dacă există taxe ascunse și, de asemenea, pentru a calcula suma de bani pe care o cheltuiesc în fiecare lună la aceste cazinouri online.

Preocupări || |251

✓  Cazinouri online limitate:  Majoritatea cazinourilor online nu au nicio problemă cu procesarea tranzacțiilor Mastercard și Visa, deoarece acestea sunt două dintre cele mai mari companii de procesare a cardurilor. Deși există o serie de cazinouri online care acceptă carduri Amex, există și un număr mare de cazinouri online care nu funcționează cu carduri Amex. Înainte de a se înscrie la un nou cazinou online, jucătorii care doresc să-și folosească cardurile Amex sunt sfătuiți să verifice pagina de procesare a plăților pentru a vedea dacă cardurile Amex sunt acceptate la cazinoul online.

Rezumat:

Cartile de debit si credit Amex sunt foarte populare in Statele Unite si intr-o anumita masura pe tot globul. Unele cazinouri online nu acceptă carduri Amex, iar jucătorii care doresc să se înregistreze la un nou cazinou online sunt sfătuiți să verifice mai întâi dacă cazinoul online acceptă Amex înainte de a trece prin procesul de înscriere.