Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Carduri de credit, debit și preplătite

Carduri de debit

Introducere:

Cardurile de debit există de zeci de ani și continuă să fie una dintre numeroasele opțiuni de proces de plată pe care majoritatea cazinourilor online le oferă jucătorilor lor. Deși cazinourile online oferă jucătorilor opțiunea de a-și folosi cardurile de debit, majoritatea jucătorilor de astăzi preferă să folosească un portofel electronic precum Skrill, Paysafecard, Neteller sau PayPal pentru a face depozite la cazinourile online.

Cu toate acestea, există încă un grup de nișă de jucători online care preferă să-și folosească cardurile de debit atunci când procesează tranzacții financiare la cazinourile online. Ne uităm la câteva dintre beneficiile utilizării unui card de debit la un cazinou online:

Beneficii

✓  Timp de procesare: La fel ca și cardurile de credit, este extrem de simplu și ușor să procesezi o tranzacție financiară la un cazinou online folosind un card de debit. Tranzacția dintre cazinoul online și banca jucătorului este procesată în câteva minute, cu condiția să fie introduse datele corecte de verificare și autentificare.

Jucătorii care aleg să-și salveze detaliile cardului de debit la cazinoul online vor să poată procesa tranzacții viitoare în câteva secțiuni, deoarece nu va mai trebui să introducă informațiile cardului lor de debit.

✓  Securitate:  Jucătorii sunt întotdeauna îngrijorat de faptul că informațiile lor financiare sunt cuprinse în timpul jocului la un cazinou online, dar utilizarea unui card de debit este una dintre modalitățile mai sigure de a-și proteja informațiile financiare. Jucătorilor li se va cere să introducă numărul cardului de debit din 16 cifre împreună cu un număr unic de identificare pentru a verifica dacă sunt într-adevăr titularul cardului de debit.

În momentul în care contul lor este debitat, jucătorii care s-au înscris pentru un serviciu de mesaje text cu banca lor, vor primi un mesaj text prin care îi va informa că cardul lor este debitat, suma debitului și le va furniza identitatea beneficiarului, adică numele cazinoului online sau numele companiei-mamă.

✓  Extrae bancare: Jucătorii își vor putea reconcilia conturile la sfârșitul fiecărei luni comparând tranzacțiile lor de depunere la cazinou online cu extrasul lunar al cardului de debit. Orice discrepanțe pot fi examinate imediat și aduse la cunoștința personalului de asistență al cazinoului online sau autorităților bancare în cauză.

Preocupări

✓  Furtul de identitate:  Cazinourile online au fost întotdeauna pe radarul criminalilor cibernetici, deoarece au baze de date mari cu informații personale și financiare ale jucătorilor. Au existat ocazii în trecut în care cazinourile online au fost nevoite să-și informeze jucătorii cu privire la o încălcare a securității, iar jucătorii au fost nevoiți să-și blocheze cardurile de debit pentru a preveni utilizarea abuzivă a acestora.

✓  Confidentiality:  Dacă un jucător dorește să păstreze confidențialitatea activităților sale de cazinou online, devine dificil de ascuns atunci când folosește un card de debit, deoarece există o înregistrare bancară de fiecare dată când este utilizat cardul de debit. Declarațiile lunare ar putea, de asemenea, să dezvăluie faptul că persoana respectivă joacă pe site-uri de cazinouri online.

Rezumat

Există mai multe beneficii decât preocupări atunci când vine vorba de utilizarea unui card de debit la un online cazinou, cu condiția ca un jucător să-și cunoască limitele și să nu cheltuiască în exces, epuizându-și economiile.