Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Carduri de credit, debit și preplătite

Carduri Entropay

Introducere:

Cardele Entropay sunt carduri Visa virtuale care funcționează în mod similar cu orice card de debit sau de credit. Cardurile Entropay sunt carduri preplătite care permit persoanelor fizice să-și folosească cardurile atât la magazinele terestre, cât și pe site-urile web online. Este un proces foarte simplu pentru a obține un card Entropay. Utilizatorii vor trebui să viziteze site-ul Entropay și să se înregistreze pentru un cont, ceea ce este similar cu înregistrarea pentru un cont de e-mail.

Utilizatorii vor trebui apoi să conecteze fie un card de debit, fie un card de credit la contul lor Entropay. și apoi reîncărcați cardul Entropay pentru orice sumă pe care o decid. Ei vor primi apoi un număr de card Entropay din 16 cifre împreună cu un pin pe care vor trebui să îl introducă atunci când își vor folosi cardul. Există multe cazinouri online care nu au nicio problemă să accepte carduri Entropay. Unele dintre principalele beneficii ale utilizării unui card Entropay:

Avantaje

✓  Anonim:  Jucătorii care nu doresc să dezvăluie identitatea lor la un cazinou online sau nu doresc să primească extrase de cont cu cardul de credit și cardul de debit care evidențiază faptul că cheltuiesc bani la cazinourile online, pot folosi cardul Entropay deoarece le păstrează identitatea anonimă.

✓  Securitate:  Jucătorii nu mai trebuie să introducă informațiile cărții de credit sau de debit la un cazinou online și, prin urmare, își limitează răspunderea. Acest lucru se datorează faptului că cardul Entropay este un card de reîncărcare și ar trebui să fie compromisă securitatea cazinoului online; cardul Entropay va proteja utilizatorul datorită anonimatului și soldului limitat care este asociat cu cardul.

✓  Retrageri: Jucătorii au și opțiunea de a-și retrage câștigurile dintr-un cazinou online pe cardul Entropay. Cu toate acestea, jucătorii care folosesc pentru prima dată cardul Entropay trebuie să finalizeze cel puțin o tranzacție înainte de a retrage fonduri dintr-un cazinou online pe cardul lor.

✓  Gestionarea salariilor:Deoarece cardul Entropay este un card preplătit, jucătorii de cazinou online pot urmări cu ușurință suma de bani pe care o cheltuiesc la un cazinou online. Jucătorii care au probleme cu jocurile de noroc cu probleme pot, de asemenea, să stabilească limite pentru numărul de ori și suma totală de bani pe care o vor încărca pe cardul Entropay. 

✓  Aplicația mobilă:Aplicația mobilă Entropay Virtual Visa le ajută utilizatorilor să țină evidența topului Entropay. -up-uri și toate tranzacțiile. Aplicația mobilă este compatibilă cu platforma Android și este disponibilă pentru descărcare gratuită.

✓  Taxele Entropay:Entropay nu taxează clienții pentru fiecare tranzactie efectuata. Există taxe impuse ori de câte ori se fac reîncărcări, iar utilizatorii de carduri Entropay ar trebui să țină evidența diferitelor rate de conversie valutară utilizate atunci când efectuează o achiziție care nu este în moneda lor de bază.

Rezumat

 Cardul Entropay este un card Visa virtual care protejează identitatea utilizatorului și, de asemenea, îl ajută să-și controleze cheltuielile, deoarece este un card preplătit.