Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Carduri de credit, debit și preplătite

Mastercard

Introducere:  | ||229

Mastercard Worldwide is an American based financial services company that has been around for over 50 years. The company was founded in 1966 and initially known as the Interbank Card Association and was later changed to Mastercard in 1979. The company has its headquarters in New York and is tied up with thousands of banks and financial institutions from around the world.

Băncile și companiile financiare din întreaga lume emit un număr de carduri de debit și de credit Mastercard diferite pentru clienții lor. Aceste carduri sunt împărțite în diferite categorii în funcție de scorul de credit al persoanei, economiile, limita de credit și scopul utilizării acestor carduri Mastercard.

Avantaje

✓  Pe scară largă. Acceptat: Majoritatea cazinourilor online care sunt licențiate și reglementate tind să ofere jucătorilor posibilitatea de a face depozite folosind un card bancar. Întrucât Mastercard este unul dintre cei mai populari furnizori de carduri financiare, majoritatea cazinourilor online nu au nicio problemă în procesarea plăților Mastercard și de obicei afișează sigla Mastercard pe pagina de procesare a plăților, astfel încât jucătorii să știe că cazinoul online acceptă Mastercard.

✓  Securitate: Mastercard își modernizează constant tehnologia și securitatea pentru a se asigura că informațiile sale financiare sunt protejate în orice moment. Majoritatea cazinourilor online licențiate și reglementate folosesc cele mai recente tehnologii de criptare pentru a se asigura că informațiile personale și financiare ale jucătorului lor sunt păstrate în siguranță în orice moment. Unul dintre motivele pentru care cazinourile online sunt gata să lucreze cu Mastercard este faptul că știu că brandul are o reputație financiară puternică pe piața globală și că protocoalele de securitate pe care le urmează sunt chiar acolo, cu cei mai buni din lume.

✓  Puncte recompensă: băncile și instituțiile financiare care emit carduri de debit și credit MasterCard oferă adesea clienților lor numeroase beneficii care vin de obicei sub formă de puncte de recompensă. Deci, dacă un posesor de card Mastercard procesează 3 tranzacții financiare la un cazinou online într-o anumită lună, banca se uită la suma cheltuită și apoi alocă un anumit număr de puncte recompensă. Aceste puncte de recompensă pot fi ulterior răscumpărate în numerar, folosite ca mile aeriene sau încasate pentru cupoane cadou, în funcție de politicile băncii sau instituției financiare specifice.

Preocupări

✓  || |250Swipe Fees:  Au existat îngrijorări exprimate în trecut de către deținătorii de carduri Mastercard că li s-au perceput taxe suplimentare pentru cardul de debit prin glisare de către Mastercard. Un proces a fost intentat împotriva Mastercardului și Visa în trecut pentru miliarde de dolari în anii 1990 și, în final, Mastercard și Visa au trebuit să plătească o sumă semnificativă de bani pentru a soluționa procesul. Jucătorii vor face bine să verifice extrasele lor bancare Mastercard la sfârșitul lunii pentru a vedea dacă există taxe ascunse incluse în factură.

✓  Taxe mari pentru turiștii europeni:  Au existat ocazii în trecut când Mastercard a perceput turiștilor europeni o taxă de procesare mai mare decât deținătorii de Mastercard care erau rezidenți în Europa. Deci, dacă vizitați Europa și vă gândiți să utilizați cardul Mastercard la un cazinou online din Europa, verificați din nou pentru a vă asigura că nu sunteți taxat excesiv.

Rezumat

Mastercard este una dintre cele mai importante firme de servicii financiare care furnizează servicii cu carduri de debit și de credit băncilor și instituțiilor financiare din întreaga lume.