Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

ecoPayz

Introducere:

PSI-Pay Ltd este compania-mamă a ecoPayz care a fost fondată în 2000 și are sediul în Marea Britanie (România). ecoPayz este o companie de portofel electronic care oferă procesare tranzacții financiare în 159 de țări din întreaga lume și acceptă până acum 45 de monede. Compania este reglementată de FCA.

ecoPayz permite companiilor și persoanelor fizice să trimită și să primească bani digital în întreaga lume și, de asemenea, emite carduri fizice și virtuale care pot fi folosite online, precum și în magazinele terestre. Există o serie de cazinouri online de pe tot globul care acceptă plăți ecoPayz. De asemenea, PSI-Pay Ltd obișnuia să ofere utilizatorilor EcoCard, un card preplătit care era foarte popular în rândul clienților din întreaga lume. Compania a decis în 2013 să rebrandă EcoCard la ecoPayz pentru a ajuta grupul să-și organizeze mai bine brandul și soluțiile.

Beneficii

✓  Reputație:  Compania există de 17 ani și are o reputație puternică pe piață. ecoPayz este, de asemenea, membru al familiei Mastercard și are licență oficială pentru a emite carduri de plată fără marcă și de marcă, care trebuie să îndeplinească toate cerințele standardelor de securitate a datelor și ale industriei cardurilor de plată. Jucătorii care folosesc soluțiile ecoPayz la cazinourile online pot fi încrezători că informațiile lor financiare sunt supuse celor mai înalte standarde din industrie.

✓  Securitate: Utilizatorii vor trebui să introducă informațiile lor personale atunci când se înregistrează pentru un cont ecoPayz pentru ca acesta să fie verificat. Odată făcut acest lucru, nu mai trebuie să-și introducă informațiile personale în timp ce cumpără sau efectuează depuneri la un cazinou online, deoarece ecoPayz le permite utilizatorilor să păstreze confidențialitatea informațiilor private în orice moment. Acest lucru îi ajută să rămână anonimi la cazinourile online și să nu afișeze nicio facturare a cazinoului online în extrasele lor de card de debit sau de credit.

✓  Diferite niveluri:  ecoPayz oferă utilizatorilor cinci niveluri ecoAccount diferite, care sunt grupate ca VIP, Clasic, Platină, Aur și Argint. Fiecare nivel de cont vine cu diferite tipuri de servicii, caracteristici și beneficii. Deținătorii VIP ecoAccount primesc, de asemenea, livrare gratuită cu EcoCard-ul lor, împreună cu taxe mai mici.

✓  Taxe de servicii: ecoPayz nu percepe nicio emitere și activare a cardului comisioane pentru toate cele 5 tipuri de ecoAccount, dar impun taxe diferite pentru retragerea de numerar și serviciile de numerar. Taxele de procesare a tranzacțiilor sunt, de asemenea, scutite de toate cele 5 ecoAccounts, iar reînnoirea cardurilor se face, de asemenea, gratuit.

✓  Aplicația mobilă: ecoPayz a dezvoltat o aplicație mobilă care este foarte popular printre utilizatorii ecoAccount și este disponibil gratuit atât pe platformele Android, cât și pe iOS. Aplicația mobilă permite utilizatorilor să urmărească tranzacțiile ecoAccount, cardurile preplătite și cheltuielile generale.

✓  Asistență clienți:Utilizatorii vor găsi un Foarte utilă pagina Întrebări frecvente (FAQ) de pe site-ul web ecoPayz, care caută să rezolve întrebări și preocupări frecvente. Există, de asemenea, o echipă de asistență pentru clienți disponibilă 24/7, care oferă asistență prin e-mail și chat live.

Rezumat

ecoPayz este unul dintre cele mai importante portofele electronice din lume și oferă un număr de servicii digitale, inclusiv popularul EcoCard.