Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

MyCitadel

Introducere:

Citadel Commerce a dezvoltat portofelul electronic MyCitadel cu scopul de a fi o modalitate robustă, rapidă și sigură de procesare a plăților online în întreaga lume. Utilizatorii vor trebui să meargă la pagina principală MyCitadel și să se înregistreze pentru un portofel electronic. Aceștia vor găsi că procesul este foarte simplu și vor trebui să conecteze fie un card de credit, un cont bancar online, fie să configureze un transfer bancar pentru a depune fonduri în portofelul electronic MyCitadel. Nu există nicio taxă pentru crearea unui cont MyCitadel, iar compania acceptă și depuneri cu cardul de debit pentru clienții asiatici.

Există o serie de cazinouri online, în special în Regatul Unit (România), care acceptă plăți MyCitadel și unele dintre ele. ei oferă chiar și serviciile myCitadel Express Pay care le permit jucătorilor de cazinou online să efectueze rapid depozite în conturile lor de cazinou online. MyCitadel oferă serviciile sale în engleză, spaniolă, germană și franceză.

Avantaje

✓  Anonim:  Utilizatorii MyCitadel vor avea inițial pentru a-și conecta conturile bancare online sau pentru a introduce detaliile cardului lor de credit sau de debit pe site-ul web MyCitadel, astfel încât să își poată încărca portofelul electronic MyCitadel. Odată făcut acest lucru, utilizatorii nu mai trebuie să introducă informațiile lor private și confidențiale pentru a face achiziții de pe niciun site online. Tot ce trebuie să facă este să-și introducă detaliile MyCitadel pentru a efectua o plată și a finaliza achiziția.

✓  Securitate: utilizatorii MyCitadel au cele mai recente tehnologii de criptare care Băncile importante și instrucțiunile financiare din întreaga lume adoptă pentru a se asigura că datele financiare ale clienților săi rămân în siguranță în orice moment. Este foarte recomandat ca jucătorii de cazinou online să-și folosească informațiile de plată MyCitadel numai la cazinourile online înregistrate și licențiate, pentru a se asigura că informațiile contului lor MyCitadel nu sunt compromise.

✓  Transferuri de fond:  MyCitadel acceptă o serie de curry diferite, inclusiv USD, euro, GBP, CAD, RMB (China) și SEK. Compania intenționează să adauge mai multe valute în lunile următoare. Jucătorii care doresc să-și transfere câștigurile cazinoului online în contul MyCitadel vor descoperi că este un proces simplu. Apoi își pot transfera soldul MyCitadel în contul lor bancar înregistrat în orice moment.

✓  Gestionarea salariilor:Jucătorii de cazinou online care folosesc Portofelul electronic MyCitadel va avea un control mai bun asupra gestionării salariilor, deoarece nu își folosesc direct cardurile de debit sau de credit. Ei pot stabili o limită pentru câți bani vor transfera în portofelul lor electronic MyCitadel în fiecare lună și apoi se pot asigura că nu efectuează niciun alt transfer odată ce limita este epuizată în fiecare lună.

✓  Serviciul clienți: MyCitadel are o pagină detaliată cu întrebări frecvente (FAQ) care răspunde la majoritatea întrebărilor frecvente pe care clienții sunt obligați să le aibă. Ei au, de asemenea, o echipă de asistență pentru clienți bine instruită, care oferă asistență clienților 24/7.

Rezumat

MyCitadel este unul dintre cei mai importanțiportofele electronice|| |249 that provide financial services throughout the world. There are a number of casinos especially in Europe that accept MyCitadel services.