Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

PayNearMe

Introducere:

PayNearMe a fost cunoscut inițial ca Kwedit și este unul dintre cele mai recente portofeluri electronice care a fost înființată în 2009 de Danny Shader. Compania a fost înființată pentru a permite persoanelor care nu aveau un card de debit sau de credit să facă achiziții online utilizând rețeaua lor.

Serviciile PayNearMe funcționează pe o premisă simplă că utilizatorii pot cumpăra bunuri și servicii online care acceptă PayNearMe și plătiți pentru ele într-o altă locație cu numerar. Atunci când utilizatorii achiziționează bunuri și servicii online de la magazinele care acceptă PayNearMe, va fi generat un cod PayNearMe pe care utilizatorul trebuie să îl trimită la oricare dintre magazinele din rețeaua PayNearMe și să plătească numerar pentru același lucru. Când codul PayNearMe este scanat și numerarul este șters, tranzacția este apoi finalizată.

Există unele cazinouri online care acceptă PayNearMe și le permit jucătorilor care nu au un card de debit sau de credit să joace în continuare preferatul lor jocuri de cazinou online și plătiți mai târziu folosind codul lor PayNearMe, care este generat de cazinoul online.

Beneficii

✓  Fără carduri de debit sau de credit:Deși majoritatea persoanelor dețin fie un card de debit, fie un card de credit, FDIC afirmă că peste 10 milioane de gospodării din Statele Unite nu au un cont bancar și aproape 24 de milioane au facilități bancare limitate. Serviciile PayNearMe sunt foarte utile pentru persoanele care se încadrează în această categorie, deoarece le permit să cumpere bunuri și servicii, să joace jocurile lor preferate de cazinou online fără a fi nevoiți să se bazeze pe un card de debit sau de credit.

✓  Locații multiple: PayNearMe a încheiat parteneriate cu magazinele 7-Eleven și Dollar Store, facilitând accesul utilizatorilor PayNearMe în oricare dintre aceste magazine, să-și arate codul PayNearMe și să își finalizeze tranzacțiile. . Există peste 50.000 de magazine 7-Eleven răspândite în Statele Unite, iar site-ul web PayNearMe și aplicația mobilă oferă utilizatorilor o funcție de căutare pentru a-i ajuta să-și găsească cel mai apropiat magazin PayNearMe.

✓  Mobile App: PayNearMe a dezvoltat o aplicație mobilă inovatoare, care este compatibilă atât cu platformele mobile iOS, cât și cu Android. Aplicația mobilă oferă utilizatorilor instrucțiuni pas cu pas despre cum ar trebui să își genereze codul de plată, cum să găsească un magazin pentru a finaliza plata și, de asemenea, să primească chitanțe de confirmare când tranzacția lor este procesată și finalizată.

Taxe de plată: PayNearMe specifică clar taxa sa în aplicația sa mobilă, astfel încât utilizatorii să poată fi conștienți de cât vor fi taxați pentru fiecare tranzacție PayNearMe. Taxa se modifică în funcție de furnizor, dar aproape 70% dintre toți furnizorii percep aproximativ 1,99 USD ca taxă de plată. Tranzacțiile în dolari care au o valoare mare vor fi taxate între 2 și 4 USD.

Rezumat

PayNearMe ajută utilizatorii care nu au cărți de debit și de credit să joace la cazinourile online, să cumpere bunuri și servicii de pe site-uri web online și apoi plătiți cash mai târziu la magazinele specificate.