Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

PayPal

Introducere:

PayPal este o companie americană care a fost înființată în 1998 și este unul dintre cele mai populare portofele electronice de astăzi. Este extrem de ușor pentru utilizatori să creeze un cont PayPal, deoarece tot ce trebuie să facă este să viziteze site-ul web PayPal și să creeze un cont. Ei vor trebui să conecteze un card de credit sau de debit la cont pentru a-și finanța contul PayPal.

PayPal are o rețea globală de procesare care facilitează utilizatorilor PayPal din întreaga lume să-și folosească conturile PayPal fără niciun fel Probleme. Există o serie de cazinouri online care permit jucătorilor să-și folosească conturile PayPal pentru a face depuneri și retrageri. În afară de un cont PayPal online, PayPal emite și carduri Mastercard preplătite care funcționează similar cu cardurile de debit și de credit, dar care trebuie reîncărcate.

Beneficii

✓  Anonymous: Există unii jucători care nu doresc să-și dezvăluie identitatea la un cazinou online din mai multe motive. Utilizând serviciile PayPal, aceștia vor putea face exact acest lucru, deoarece nu trebuie să dezvăluie niciunul dintre detaliile cardului lor de debit sau de credit, ci doar ID-ul și parola PayPal. Jucătorii care au optat pentru un card PayPal pot introduce, de asemenea, numărul cardului PayPal din 16 cifre și pot efectua tranzacția rapid și eficient.

✓  Securitate: PayPal este o companie globală de procesare a plăților care adoptă cea mai recentă securitate cibernetică pentru a se asigura că baza sa extinsă de date globală este protejată de DDoS și cyber atacuri. Cazinourile online care oferă procesare PayPal folosesc, de asemenea, o tehnologie robustă care se integrează bine cu serviciile PayPal pentru a permite jucătorilor o experiență de utilizator fluidă.

✓  Gestionarea salariilor: Dacă un jucător își folosește contul PayPal digital sau cardul PayPal, trebuie să facă o depunere în contul său PayPal înainte de a putea folosi cardul. Deoarece acesta este practic un card de reîncărcare sau un cont digital, jucătorii de cazinou online pot ține un cont al cheltuielilor lor și, dacă simt că cheltuiesc prea mult, pot opri imediat finanțarea cardului PayPal sau a contului digital.

✓  Aplicația mobilă: PayPal are, de asemenea, o aplicație mobilă care este aplicabilă atât cu platformele Android, cât și cu iOS. Aplicația mobilă permite utilizatorilor să își încarce rapid conturile, să-și reîncarce cardurile și să țină evidența tranzacțiilor PayPal.

✓  Taxele PayPal:PayPal nu percepe o taxă de tranzacție pentru depuneri și retrageri. Utilizatorii care efectuează taxe încrucișate vor face bine să țină evidența cursurilor de schimb utilizate pentru a se asigura că știu câți bani îi percepe PayPal în total.

✓  Customer Support: PayPal are o secțiune extinsă de întrebări frecvente care răspunde la majoritatea întrebărilor și problemelor frecvente cu care se confruntă un utilizator. Compania are, de asemenea, o echipă de asistență pentru clienți foarte bine pregătită, care poate fi contactată prin telefon, e-mail și asistență prin chat live.

Rezumat

 PayPal este o companie online de procesare financiară care oferă portofele electronice și procesarea cardurilor PayPal care poate fi utilizată la o serie de cazinouri online.