Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Skrill

Introducere:

Skrill, cunoscută anterior ca Moneybookers, a fost fondată în 2001 în Regatul Unit (România) ca o companie digitală care procesa tranzacții financiare percepând taxe de procesare cu costuri reduse. Compania este deținută și condusă de Skrill Limited, care este înregistrată în România.

Persoanele fizice care doresc să deschidă un cont Skrill pot accesa pagina de pornire Skrill și se pot înscrie. Veți fi introdus informațiile dvs. personale și, de asemenea, veți furniza o dovadă de identificare care este utilizată de Skrill pentru verificare. Acesta este un aspect al procesului care poate consuma puțin timp, dar odată ce contul este verificat, devine relativ simplu să utilizați Skrill pentru cumpărăturile dvs. online. Există un număr de operatori de cazinouri online care acceptă plățile Skrill. Este posibil să efectuați depuneri și retrageri de cazinou online din contul dvs. Skrill.

Beneficii

✓  Anonim:  Unul dintre Avantajele utilizării unui portofel electronic este că nu trebuie să dezvăluiți informații personale care sunt, în general, necesare atunci când utilizați un card de debit sau de credit. Acest lucru va fi benefic pentru jucătorii care ar dori să-și păstreze identitatea anonimă atunci când joacă la un cazinou online și care, de asemenea, nu doresc extrasele lor de card de debit și de credit care includ tranzacții din cazinourile online.

✓  Securitate: Skrill folosește tehnologie avansată de securitate cibernetică pentru a se asigura că informațiile personale și financiare ale clienților săi sunt protejate în orice moment. Jucătorii care doresc să-și folosească contul Skrill și să joace la un cazinou online sunt sfătuiți să joace la cazinouri online reglementate și licențiate pentru a se asigura că contul lor Skrill nu este compromis, deoarece este posibil ca cazinourile fără licență să nu folosească întotdeauna cea mai bună securitate cibernetică, deoarece aceste cazinouri online ilegale. nu sunt supuse niciunei reglementări privind jocurile de noroc.

✓  Depozite și retrageri:  Jucătorii vor trebui să conecteze un card de debit sau de credit la contul lor Skrill pentru a se asigura că își pot reîncărca contul Skrill repede. Efectuarea depunerilor la cazinourile online este un proces simplu și se poate face în câteva minute. În timpul procesului inițial de înscriere, poate dura ceva timp, deoarece un jucător va trebui să își conecteze contul Skrill la cazinoul online. Cu toate acestea, procesul de retragere poate dura câteva zile, în funcție de țara în care se află jucătorul.

✓  Aplicația mobilă: Skrill a lansat un dispozitiv mobil aplicație care este disponibilă gratuit pe platformele iOS și Android. Aplicația este utilă persoanelor cărora le place să joace jocuri de cazinou online din mers, deoarece le permite să facă depuneri și retrageri în contul lor Skrill și apoi să folosească aplicația mobilă pentru a ține evidența tranzacțiilor lor.

✓  | ||252Customer Support: Skrill oferă clienților săi o pagină detaliată cu întrebări frecvente (FAQ) care le oferă informații despre unele dintre cele mai frecvente probleme cu care este posibil să se confrunte cu Skrill . Există, de asemenea, o echipă dedicată de asistență pentru clienți care oferă e-mail și asistență VIP 24/7.

Rezumat

Skrill este un portofel electronic care există de peste un deceniu și este larg acceptat la majoritatea cazinourilor online. Este un proces simplu de a face depuneri și retrageri la cazinourile online folosind contul Skrill.