Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Bonusuri de cazinou explicate – Tipuri de bonusuri

Cazinourile online oferă bonusuri nu numai pentru atrage noi jucători, dar și pentru a oferi jucătorilor existenți un stimulent să joace. Prin urmare, bonusurile servesc ca instrumente de marketing și promovare, permițând cazinourilor să-și lărgească baza de jucători și oferind jucătorilor existenți un motiv să rămână la cazinoul online și să parieze bani reali pe jocuri.

Jucătorii pot revendica mai multe. diferite tipuri de bonusuri la cazinourile online și iată o scurtă prezentare a acestora.

  • Bonusuri fără depunere – Acestea sunt mici cadouri în numerar sau rotiri gratuite, pe care cazinourile online le oferă ca cadouri de bun venit pentru jucătorii noi. Jucătorii nu trebuie să se califice pentru a primi aceste bonusuri făcând o primă depunere. Ei trebuie doar să creeze un cont nou, iar cazinoul online va credita aceste bonusuri în conturile lor.
  •  Bonus de joc gratuit - O varietate nou-nouță de bonus fără depunere este jocul gratuit bonus, care este un bonus neobișnuit de mare fără depunere. Jucătorii îl pot folosi pentru o anumită perioadă de timp pentru a câștiga cât mai multe premii posibil și pot reține și retrage ca premii orice sumă peste valoarea bonusului inițial.
  • Bonusuri de meci – Match bonuses are allotted based on certain percentage amounts according to the deposit amount made by the players. For example, an online casino that offers a match bonus of 100% up to €100 on players’ deposit amounts is actually doubling their deposits up to €100. Match bonuses are usually given away on first deposit amounts.
  • Bonusuri de depunere – Cazinourile online oferă bonusuri săptămânale, lunare și uneori zilnice. Pentru a se califica pentru aceste bonusuri, jucătorii trebuie să facă o depunere în timpul specificat. Ca toate celelalte bonusuri, bonusurile de depunere sunt, de asemenea, asociate cu termeni și condiții, pe care jucătorii trebuie să le citească înainte de a revendica bonusul.
  • Bonusuri de loialitate – Acestea sunt bonusuri speciale de depunere oferite. pentru a recompensa jucătorii pentru loialitatea lor.
  • Oferte cashback – Multe cazinouri oferă un procent din pierderile suferite de jucători într-o perioadă de timp. Acestea se numesc oferte cashback. De obicei, cazinourile online oferă 10% din pierderile totale suferite într-o anumită perioadă de timp. Aceste bonusuri elimină foarte mult riscul de a juca la cazinourile online.
  • Bonusuri pentru metoda de plată – Unele cazinouri oferă bonusuri speciale, dar mai mici la depozitele efectuate folosind anumite metode alternative de plată, cum ar fi portofelele electronice . Aceste bonusuri servesc pentru a-i încuraja pe jucătorii care nu-și pot folosi cardurile de credit pentru a-și încărca conturile.
  • Bonus de recomandare a unui prieten – Jucătorii pot primi, de asemenea, bonusuri speciale doar pentru recomandarea prietenilor la cazinou online. Acest bonus nu servește doar la lărgirea bazei de jucători a cazinoului, ci și la îmbunătățirea atmosferei de joc social la cazinoul online.

Pentru a revendica un bonus de meci pentru jucători noi, jucătorii trebuie pur și simplu să creeze un nou cont de joc real. la un cazinou online. Înainte de a revendica un bonus, jucătorii ar trebui să citească cu atenție literele mici pentru a evita dezamăgirile pe viitor. Solicitați un bonus numai dacă sunteți de acord cu termenii și condițiile acestuia.