Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Bonusuri High Roller

Bonusurile High Roller sunt una dintre numeroasele varietăți de | ||227bonuses offered at online casinos. Cele mai bune cazinouri online își tratează toți jucătorii în mod egal, dar oferă recompense și stimulente speciale jucătorilor de top sau jucătorilor care depun și pariază sume uriașe de numerar. Cazinourile online își răsfățează high rollers-ul deoarece obțin cea mai mare parte a profiturilor prin activități high roller.

De fapt, high rollers-urile sunt sângele vital al unui cazinou online, deoarece își permit să depună sume incredibil de mari de bani și pariați sume uriașe pe jocurile de cazinou online. Din acest motiv, cazinourile online răsfață jucătorii cu mai multe recompense, bonusuri și beneficii.

Ce este un bonus de mare viteză?

Un bonus high roller este un bonus de cazinou online oferit exclusiv jucătorilor care fac un bonus incredibil de mare la prima depunere. De obicei, este oferit ca un cadou în numerar sau un bonus de meci la suma depusă.

High rollers-ului li se atribuie instantaneu un nivel în Clubul VIP și răsfățați cu bonusuri și beneficii. Cu toate acestea, ei vor trebui să parieze bonusul de mai multe ori în intervalul de timp dat înainte de a-și putea retrage câștigurile.

Alte recompense High Roller

Cele mai înalte niveluri de cluburi VIP din cazinourile online sunt rezervate rolelor înalte. Acest lucru se datorează faptului că jucătorilor care depun și pariază sume mari le este foarte ușor să ocupe treptele superioare ale scării VIP. Recompensele rezervate jucătorilor care ating nivelurile superioare sunt mari și exclusive.

VIP high rollers pot beneficia de bonusuri exclusive la depunere, invitații la freeroll-uri și promoții speciale, cadouri de ziua de naștere, pachete de vacanță de lux, invitații la evenimente exclusive. , manageri de conturi personale, rate mai mari de conversie punct în numerar, retrageri mai rapide și un serviciu mai bun de asistență pentru clienți.

Cum să revendicați un bonus de tip High Roller

Revendicarea unui bonus de high roller este foarte uşor. Procedura este la fel ca și revendicarea bonusului standard de jucător nou. Dacă jucătorii depun o sumă mai mare de bani, ei devin eligibili pentru a primi bonusul high roller în loc de bonusul standard.

Unele cazinouri pot solicita jucătorilor să introducă un cod de bonus sau să ia legătura cu un reprezentant al asistenței pentru clienți în timp ce pretindea un bonus mare. De îndată ce jucătorii fac o depunere mare și își revendică bonusul high roller, ei devin eligibili pentru a deveni un jucător VIP.

Termeni pentru bonusul High Roller

Bonusuri high roller, ca oricare altul online bonusurile de cazinou, sunt supuse termenilor și condițiilor. Acești termeni îi împiedică pe high rollers să-și retragă bonusurile imediat. De cele mai multe ori, jucătorii nu pot să-și retragă deloc bonusurile, deoarece termenii dictează că este un bonus lipicios care nu poate fi retras. Într-o astfel de situație, jucătorii pot retrage doar suma bonusului și, de asemenea, numai după ce au îndeplinit cerințele de pariere sau au trecut prin valoarea bonusului de un anumit număr de ori în termenul limită de acordare.