Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Bonus de depunere lunară

Ofertele de bonusuri sunt cele mai bune lucruri despre jocul la cazinourile online . Jucătorii pot obține o gamă largă de bonusuri, cum ar fi bonusuri de bun venit, bonusuri de meci, bonusuri de fidelitate și bonusuri de ziua de naștere. Unele cazinouri oferă, de asemenea, bonusuri săptămânale, lunare și zilnice pentru a-și promova produsul de cazinou online.

Ce sunt bonusurile lunare pentru depunere?

Bonusurile lunare de depunere sunt cunoscute și ca bonusuri de reîncărcare. Aceste bonusuri sunt oferite la reîncărcările lunare ale jucătorilor sau la prima lor depunere a lunii.

Bonusurile de depunere lunară sunt bonusuri de meci, oferite ca procente din sumele depuse de jucători. Acestea sunt asociate cu termeni și condiții, inclusiv cu condiții de pariere, pe care jucătorii ar trebui să le înțeleagă înainte de a accepta oricare dintre ele.

Bonusuri săptămânale/zilnice

Unele cazinouri au obiceiul să ofere meciuri. bonusuri la prima depunere a jucătorilor a săptămânii sau zilei. Acestea sunt date ca procente din sumele depuse de jucători. Chiar și aceste bonusuri sunt asociate cu termeni și condiții, care trebuie citite și înțelese înainte de a revendica oricare dintre ele.

Cum să revendicați un bonus lunar/săptămânal/zilnic

Pașii pentru revendicarea unui bonus lunar, săptămânal sau zilnic pentru depunere este destul de simplă.

  • Jucătorii ar trebui să se autentifice la contul lor de jocuri de cazinou și să viziteze pagina de promoții pentru a verifica dacă există bonusuri.
  • Apoi ar trebui să opteze în oferta de bonus și introduceți codul bonus, dacă există. Codurile bonus sunt un amestec de litere și numere, care spune cazinoului exact pentru ce bonus optează jucătorii.
  • Cazinoul va credita instantaneu bonusul în conturile jucătorilor.
  • Jucători. își pot folosi acum bonusul pentru a juca orice joc sau jocuri specificate de cazinou.
  • Aceștia își pot retrage câștigurile de îndată ce au îndeplinit cerințele de pariere.

Termeni și condiții pentru bonusuri| ||240

Players are urged not to accept any bonus until and unless they have thoroughly understood its terms and conditions. 

În plus, nicio ofertă bonus nu este gratuită. Jucătorii trebuie să-l câștige jucând prin valoarea bonusului de mai multe ori în termenul specificat. Jocul la toate jocurile de cazinou nu îi ajută pe jucători să-și elibereze valoarea bonusului; trebuie să joace doar jocurile care ajută cel mai mult la eliminarea bonusului. De exemplu, jocurile low house, cum ar fi blackjack-ul și video-poker-ul, cu greu îi ajută pe jucători să elimine sumele bonus, dar jocuri precum sloturile și ruleta o fac.

Dacă jucătorii încearcă să-și retragă suma bonusului sau câștigurile înainte de a-și satisface cerinţele de pariere, ei vor trebui să renunţe la orice a mai rămas pentru a fi eliminat de bonusul lor.

Avantajele bonusurilor de reîncărcare

Scopul principal al oferirii de bonusuri de reîncărcare este de a oferi jucătorilor existenţi un stimulent a juca. Un număr mare de jucători inteligenți de cazinou online folosesc de fapt bonusurile de reîncărcare pentru a-și majora fondurile. Cu toate acestea, cazinourile nu forțează niciodată jucătorii să accepte bonusuri. Dacă nu vă place o ofertă de bonus, nu trebuie să o acceptați.