Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Prezentare generală asupra metodelor de depunere

Metode de depunere a cazinourilor online – Opțiuni de depunere la cazinourile online

Există multe opțiuni pentru a face depuneri într-un cont de cazinou online. Jucătorii trebuie să afle ce metodă de depunere a cazinoului online li se potrivește cel mai bine.

Portofele electronice

Portolele electronice vin într-o serie de forme diferite, cu o serie de caracteristici diferite. Click2Pay, de exemplu, este una dintre cele mai cunoscute opțiuni de portofel electronic; În funcțiune din 2004, Click2Pay oferă posibilitatea de a prefinanța contul Click2Pay prin debit direct, ACH sau card de credit – apoi puteți utiliza acest credit prefinanțat pentru a depune bani în contul dvs. de cazinou online. Site-ul Click2Pay este foarte ușor de navigat și procesul de plată foarte simplu.

Neteller este un nume pe care cu siguranță îl vei întâlni în lumea cazinourilor online. Neteller tranzacționează într-o mulțime de valute diferite și poate fi debitat și creditat cu carduri de credit, depozite directe, transfer electronic de fonduri sau transfer bancar. Pentru a face o depunere într-un cazinou online folosind Neteller, nu vă va costa bani, transferul se efectuează imediat și, adesea, cazinourile vă vor oferi un bonus suplimentar pentru utilizarea Neteller.

Firepay este probabil cea mai veche dintre opțiunile de portofel electronic și funcționează aproape în același mod ca Click2Pay și Neteller.

Moneybookers oferă ceva puțin diferit. Cu majoritatea opțiunilor de portofel electronic, trebuie să aveți un cont, iar persoana cu care aveți de-a face trebuie să aibă și un cont. Cu Moneybookers, puteți trimite fonduri oricui are o adresă de e-mail, făcând din Moneybookers cea mai largă acoperire dintre toate opțiunile de portofel electronic.

În ceea ce privește soluțiile complete de comerț electronic; citadelă și MyCitadel oferă soluții comerciale de 17 ani deja. Astăzi permite toate tipurile de depunere și retragere, inclusiv ATM.

Avantajele acestui tip de sistem de plată sunt că vă păstrează datele personale ascunse de comerciant, sunt acceptate pe scară largă, ușor de accesat și controlat și permit tranzacții de mare viteză.

Cardurile preplătite

Cardurile preplătite pot veni sub forma unui card ATM PrePlătit, care este un card online, dar și un card bancar fizic care poate fi folosit ca card de debit, card ATM și card de transfer de bani. O altă formă, este EcoCard-ul care poate fi finanțat prin transfer bancar sau cu un card de credit. Avantajele acestor carduri preplătite sunt că vă permit controlul complet până la minut asupra finanțelor dumneavoastră, protejând în același timp complet informațiile personale.

Card de credit

Folosirea unui card de credit pentru a face o depunere în contul tău de cazinou online este la fel ca și cum ai face o plată către orice alt tip de comerciant cu cardul tău de credit.

Transfer bancar și transfer bancar

Un transfer bancar și un transfer bancar funcționează pe aceeași bază, cu excepția faptului că transferul bancar nu necesită un cont bancar, ci mai degrabă se poate face cu numerar printr-un transfer bancar priză de transfer.

Cec

A face o depunere la un cazinou online folosind un cec este exact ca și cum ai scrie un cec oricui altcuiva. Va trebui să găsiți adresa poștală a conducerii cazinoului și să confirmați că acceptă cecurile personale.

Diferite metode vor veni cu diferite recompense, limitări, perioade de așteptare și comisioane. Fiecare dintre acestea va fi detaliat pe site-ul cazinoului online.