Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Bonus pentru metoda de plată

Bonusurile pentru metoda de plată sunt un tip puțin cunoscut de online bonus de cazino oferit la cele mai bune cazinouri online. Scopul lor este de a păstra jucătorii care, dintr-un motiv sau altul, nu pot să-și folosească cardurile de credit/debit pentru a finanța contul de cazinou online. Este un fapt larg cunoscut că legile neprietenoase privind jocurile de noroc din anumite țări îi împiedică pe jucători să-și folosească cardurile de credit/debit pentru a-și încărca conturile de jocuri de cazinou online.

Pentru a preveni dezamăgiți deținătorii de carduri de credit, cazinourile online să colaboreze cu companii alternative de procesare a plăților, cum ar fi Skrill, Neteller și altele, pentru a oferi astfel de jucători bonusuri de plată alternative atractive. Disponibilitatea unor astfel de bonusuri îi încurajează pe deținătorii de carduri de credit să rămână înapoi la cazinou, să își finanțeze conturile utilizând metode de plată alternative și să obțină bonusul special pentru metoda de plată pe lângă bonusul pentru noul jucător.

Ce este o plată. Bonus de metodă?

Un bonus pentru o metodă de plată este pur și simplu o varietate de bonusuri oferite pentru depozitele efectuate folosind anumite metode de plată. Cea mai obișnuită varietate de bonus pentru metode de plată este bonusul de 10% sau 15% oferit la depozitele efectuate folosind Neteller, Skrill, PayPal și alte metode. Acest bonus este oferit doar pentru primele depuneri efectuate folosind aceste metode de plată, nu numai pentru fiecare depunere. De asemenea, face obiectul unei varietăți de termeni și condiții.

Cum să revendicați un bonus pentru o metodă de plată

Revendicarea unui bonus pentru o metodă de plată este la fel de simplu ca să urmați acești pași:

  • Înscrieți-vă la un cazinou online care oferă o gamă largă de bonusuri, inclusiv bonusuri alternative de plată.
  • Jucătorii trebuie, de asemenea, să își creeze un cont la procesorul de plăți online. De exemplu, dacă doresc să solicite un bonus pentru o metodă de plată utilizând Neteller pentru a-și încărca conturile de jocuri de cazinou, trebuie mai întâi să creeze un cont Neteller și să îl verifice.
  • Următorul pas este să folosească metoda de plată pentru a-și încărca contul de cazinou.
  • Jucătorii vor primi apoi bonusul standard pentru noul jucător împreună cu bonusul mic pentru metoda de plată.
  • Bonusul nu este lipsit de termeni și condiții. În conformitate cu acești termeni, valoarea bonusului este lipicioasă, dar jucătorii pot retrage premiile în bani câștigate în timp ce folosesc bonusul după ce mai întâi au îndeplinit cerințele de pariere sau au jucat bonusul de un anumit număr de ori în termenul limită dat.

Other Online Casino Bonuses

Cele mai bune cazinouri online din industrie oferă nu numai bonusuri pentru jucători noi și bonusuri alternative de plată, ci și bonusuri speciale de depunere, bonusuri de zi de naștere, bonusuri de fidelitate și alte bonusuri. În plus, organizează promoții profitabile și oferă o gamă largă de jocuri cu jackpot-uri fixe și progresive.

Jucătorii care tind să-și respingă tranzacțiile cu cardul de credit la cazinourile online nu trebuie să dispere, deoarece cardurile de credit/debit nu sunt numai metode de plată la cazinoul online. Utilizați o metodă alternativă de plată și primiți recompensă cu un bonus.