Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Promoții

Cazinourile online, la fel ca și cazinourile terestre, rulează un număr de promoții din următoarele motive.

  • Pentru a menține o atmosferă de distracție și entuziasm
  • Pentru a atrage un număr mai mare de jucători
  • Pentru a oferi jucătorilor existenți un stimulent pentru play
  • Pentru a-și promova produsele și serviciile unui public mai larg

Cazinourile online organizează o gamă largă de promoții, iar aici este o scurtă prezentare generală a unora dintre ele.

Bonuses

Toate cazinourile online oferă bonusuri. De îndată ce un jucător se înscrie pentru bani reali, el/ea va fi răsfățat cu bonusuri de bun venit sub formă de bonusuri de meci. Cunoscută și sub denumirea de bonus pentru primul deponent, promoțiile bonus de meci sunt calculate pe baza unui procent din suma pe care o depune jucătorul. De obicei, este un bonus de potrivire 100% de până la 100 USD. Aceasta înseamnă că sumele primei depuneri ale jucătorilor vor fi dublate până la 100 USD.

Uneori, cazinourile online oferă pachete de bonus de bun venit, repartizate peste primele depuneri ale jucătorilor. În acest caz, jucătorii se pot aștepta să primească bonusuri pentru până la primele zece depuneri.

În unele cazuri, jucătorii nici măcar nu trebuie să facă o primă depunere eligibilă pentru a solicita un bonus. Denumite bonusuri fără depunere, aceste bonusuri sunt oferite ca cadouri de bun venit jucătorilor care tocmai și-au înregistrat un cont. Bonusurile fără depunere sunt sub formă de numerar sau rotiri gratuite.

Turnee

Cazinourile online organizează două tipuri de turnee — freeroll-uri și turnee plătite. Jucătorii pot lua parte la câte freeroll-uri doresc, absolut gratuit, și pot câștiga premii în bani reali. În cazul turneelor ​​plătite, jucătorii trebuie să plătească o taxă de înregistrare pentru a putea participa. Cazinourile online pot oferi o varietate de turnee, cum ar fi turnee de sloturi și turnee de blackjack.

Trageri cu premii

Cazinourile online organizează, de asemenea, extrageri de premii atractive și încurajează jucătorii să participe la aceste extrageri fie prin jucând jocuri de cazinou online pe bani reali sau făcând o depunere. Câștigătorii extragerii de premii vor fi răsfățați cu premii atractive în numerar și fără bani. Se știe că jucătorii câștigă chiar și mașini noi și pachete de croazieră de lux la cazinourile online.

Recompense pentru loialitate

Toate cazinourile online oferă recompense pentru loialitate printr-un Club VIP. Pentru a deveni membru VIP, jucătorii trebuie doar să depună o anumită sumă de bani și să joace pe bani reali. Ori de câte ori jucătorii joacă pe bani reali, li se vor acorda puncte. Pe baza numărului de puncte câștigate, jucătorilor li se va atribui un nivel în scara VIP. În cele din urmă, în funcție de nivelul lor VIP, aceștia vor fi răsfățați cu o serie de bonusuri și beneficii.

Cazinourile online oferă, de asemenea, bonusuri speciale, puncte de fidelitate duble pentru anumite jocuri, rotiri gratuite la sloturile prezentate și jocuri noi, ore fericite în care jucătorii pot câștiga puncte de fidelitate duble sau uneori x3 și multe altele. Trebuie să fii un jucător înregistrat și depunător pentru a participa la promoții.