Browserul dvs. este învechit și este posibil să nu fie acceptat!
Vă rugăm să vă actualizați browserul făcând clic peaici

Bonusuri de bun venit

Cea mai atractivă caracteristică a cazinourilor online este bonusul de bun venit. Veți găsi un astfel de bonus doar la cazinourile online, deoarece cazinourile fizice nu își pot permite să le ofere. Există mai multe varietăți de bonusuri de bun venit pe care jucătorii le pot lua la cazinourile online.

Tipuri de bonusuri de bun venit

Iată principalele varietăți de bonusuri de bun venit pe care le oferă cazinourile online:

Bonus fără depunere în numerar – Acestea sunt mici cadouri în numerar oferite jucătorilor care tocmai și-au creat un cont.

Rotiri gratuite fără depunere – Acestea sunt rotiri gratuite la sloturile prezentate oferite ca cadouri de bun venit noilor jucători. Jucătorii trebuie să-și folosească rotiri gratuite numai pentru jocul sau jocurile specificate.

Bonus de joc gratuit – Acesta este un bonus mare în numerar fără depunere, pe care jucătorii îl pot folosi timp de o oră sau mai mult pentru a câștiga cât mai multe premii. Ei pot apoi să retragă drept câștig orice sumă peste valoarea bonusului de joc gratuit.

Cum să revendicați bonusurile de bun venit

Revendicarea unui bonus de bun venit este foarte ușor și iată pașii implicați. :

  • Înregistrați un nou cont de joc real la orice cazinou online pe care îl alegeți.
  • Nu trebuie să faceți o primă depunere eligibilă.
  • Online cazinoul va credita instantaneu bonusul fără depunere în numerar sau rotiri gratuite în contul dvs.
  • La unele cazinouri, este posibil să trebuiască să introduceți un cod de bonus alfanumeric.
  • Dacă v-ați înscris prin un site afiliat, poate fi necesar să introduceți un cod de bonus alfanumeric furnizat de site-ul afiliat.
  • La unele cazinouri, trebuie să contactați serviciul de asistență pentru clienți și să îi informați că doriți să primiți bonusul fără depunere.
  • Odată ce ați primit bonusul în contul dvs., le puteți utiliza la orice joc la alegere sau în jocurile specificate.

Depuneți bonusul de bun venit

Un bun venit bonusul nu trebuie să fie întotdeauna o depunere fără depozit acesta bonus. Poate fi, de asemenea, un bonus de potrivire pentru primul deponent, oferit ca procent din suma depusă de jucător. De exemplu, la un cazinou care oferă un bonus pentru primul deponent de 100% până la o anumită sumă, depozitele jucătorilor vor fi dublate până la suma specificată.

Cum se revendică: To claim this bonus, you have to first create an account and then fund it using any of the safe and secure banking methods at online casinos. The next step is to enter the alphanumeric bonus code if any. Your welcome bonus will be instantly credited to your account.

Termeni și condiții

Bonusurile de bun venit nu sunt gratuite și uneori nu pot fi retrase niciodată. Puteți retrage banii câștigați doar folosind bonusurile de bun venit. Dar, înainte de a solicita plata, trebuie să jucați suma bonusului și, uneori, chiar și suma depunerii dvs. eligibile de un anumit număr de ori înainte de a solicita plata.

Înainte de a revendica un bonus, citiți cu atenție termenii și condițiile acestuia.