Peisajul cazinourilor din România

O defalcare a peisajului cazinourilor în 2018

STATISTICĂ DE CHELTUIELI 2018

Jocuri de noroc o mare parte a culturii României de astăzi, milioane de noi mergând la cazinouri în fiecare an pentru a ne încerca norocul lapoker,blackjack, ruletă și multe altele. Dar cât cheltuiește de fapt publicul din România în cazinouri?

Înarmați cu cele mai recente date din industria jocurilor de noroc, ne adâncim în esențialitate pentru a descoperi faptele din spatele cifrelor, cu câteva rezultate surprinzătoare pentru cheltuielile cazinourilor din România. în 2018. 

STATISTICĂ REGIONALĂ A JOCURILOR DE NOC ÎN 2018

Descoperiți unde sunt cei mai mari jucători ai națiunii cu statisticile noastre de cazinou. Este Londra capitala pariurilor? Sau nordicii se bucură mai mult decât flutterul ocazional? Defalcăm punctele fierbinți de jocuri de noroc ale națiunii pentru a vedea care regiune iese pe primul loc.

DATE PRIVIND CÂT CÂȘTIGĂ DE CASINOS România ÎN 2018

Casa câștigă întotdeauna - dar cât mai exact? Datele noastre privind jocurile de noroc explică cât de mult iau în fiecare anCazinourile din Româniaîn fiecare an – răspunsul vă poate surprinde.

CELTUARELE GOSPODĂRII ȘI JOCURILOR DE NOC din România COMPARAȚI

Și dacă vă bucurați de câteva halbe în weekend, s-ar putea să nu doriți să auziți câte ați putea cumpăra cu suma pe care o cheltuim în cazinouri în fiecare an...

Gospodăria medie cheltuiește 8,70 GBP pe băutură în fiecare săptămână și 5,60 GBP pe săptămână pentru animalele noastre iubite - dar cum se compară asta cu ceea ce cheltuim în cazinouri?

Consultă statisticile noastre privind jocurile de noroc și vei descoperi câteva informații despre cazinoul din România peisaj care vă va fascina, distra și chiar vă va șoca astăzi.


cheltuieli în cazinouri față de cheltuielile casnice

Cazinou
Câștiguri

Statistici regionale

Selectați o regiune pentru a vedea defalcarea.

tendințe de jocuri de noroc

Am constatat că până la sfârșitul anului 2018 participarea la cazinouri a scăzut cu 10,42% față de noiembrie 2018.

prezenta pe regiune (m)

apr 2015 - mar 2016
apr 2016 - mar 2017
apr 2017 - mar 2018